illustratie van een matroesjka die huilt van het lachenillustratie van een matroesjka die huilt van het lachen
Aflevering #
11

ik had het gewoon echt niet zien aankomen

Lise is al jaren samen met haar vriend. Dan, als donderslag op donkere hemel, maakt hij het uit. Ze blijft zitten met vragen maar vooral met heel veel verdriet. Hoe kun je ooit nog liefde vinden als de persoon die je het allermeest vertrouwt je kwetst?

direct luisteren

Lise vertelt haar verhaal

In deze aflevering vertelt Lise over de (fysieke)pijn die liefdesverdriet kan geven en hoe lastig het is om het vertrouwen in jezelf en je toekomst weer terug te vinden. Over het idee van ‘de perfecte relatie’ en hoe die zou moeten ontstaan. En over hoe je emoties je helemaal over kunnen nemen, maar ook wat dat je kan brengen. En omdat bijna iedereen wel een beetje expert is op het gebied van liefdesverdriet, vragen we meerdere mensen om hun ervaringen en tips.

Het nummer in deze aflevering is van Patrick Watson en uitgekozen door Lise zelf. Namen en herkenbare plaatsen zijn vervangen, maar het verhaal en de stemmen zijn echt.

Illustratie door Laura van der Steen

Meer weten of hulp nodig?

Heb je direct hulp nodig of wil je een gesprek? Je kunt altijd gratis contact opnemen met je huisarts. Op de websites hieronder kun je betrouwbare informatie vinden over de thema's in deze podcast.

overzicht afleveringen